Birgittes historie

1. Gang – fredag
Jeg oplevede healingsenergi midtvejs, pulserende indigofarver. 
Jeg blev konfronteret med min frygt for at min mor pludselig dør. Hun “døde” under lytning til den sidste del.

I løbet af dagen... 
Jeg var helt energiforladt og lidt efter første afspilning. Ville egentlig bare slappe totalt af på sofaen. Men så med eet gik jeg i køkkenet og lavede mad, støvsugede, styrketrænede, lave 30 min yoga, gik 7 km og lavede ugen mad i halvanden time. 

2. Gang samme dag om aftenen – fredag 
Mærkede sorg og tyngde for mit bryst under første del og ellers bare dyb afslapning. 

3. Gang – lørdag
Tyngde og angst i min brystregion
Da første akt er ovre, begynder jeg at se healende pulserende vibrationer. 

Så tanker om at gå, (jeg går min. 10000 skridt pr dag) og at jeg vil søge på healende klassisk musik og gå med dét i ørerne. 
Så tænkte jeg på dig, at jeg vil komme op næste gang, du holder åbent hus om søndagen. Nååååå nej… Det er jo lidt udelukket pga Corona, men så kom ideen, at du kunne live streame en koncert via Facebook og at det uden tvivl ville hjælpe mange i en tid, hvor der bliver kørt meget på frygt. 

Derpå fik jeg billeder af, at jeg forkælede mig selv med smukt undertøj (har ikke købt nogle matchende sæt i årevis, da jeg ikke har følt, at jeg har fortjent dét, fordi jeg ønskede at tabe mig) 
Til slut håb for fremtiden 

4. – søndag 
Under første del var jeg MEGET urolig, tankene flaksede rundt. 
Ved anden del mærkede jeg sorg blive forløst og der udviklede sig en let og lys fornemmelse omkring mig. 

5. Gang – søndag aften 
Første akt: 
Mine tanker kredsede meget om vægttab og jeg så pludselig mig selv som en smuk glat kastanje komme ud af sin fortykkelse skal.  Senere forsøgte jeg at hjælpe flere personer, men trak i stedet energien hjem og tænkte: “de må hjælpe sigselv”. Følte en hel lettelse over at give slip på ansvaret for andre. 

I dag og de forgangne dage er jeg vågnet op med en heftig omgang psoriasis i T-zonen i mit ansigt (øjenbryn, næsen, overlæben). Jeg er i forvejen opmærksom på, at spise antiinflammatorisk kost, men det er virkelig blusset op med udrensning, hvilket jeg tager som et godt tegn. 

Det er meget spændende at være med i dette projekt. 

Kærlige hilsner 
Birgitte 

Ønsker du yderligere kendskab til Birgitte´s forløb og hvordan hun bruger musik kombineret med bl.a. sundhed/kost i dag, vil hun meget gerne dele sine erfaringer med dig! Send besked til mig under kontakt, herfra sendes du videre til Birgitte.
Kærlig hilsen
Bodil Lildholdt Rytz
sacredbodysound

tilbage til knoglesystemet