Frisættelse gennem Tillid

Frisættelse gennem Tillid ligger som nr. 3 i rækken med fokus på Tanker og følelser. Og jeg vil her fortælle lidt om dens usædvanlige tilblivelse.

Musiksekvensen kanaliserede og indspillede jeg en tidlig morgen. Jeg var forud blevet vækket af en besynderlig tanke; besynderlig fordi den var ganske ny for mig og lød ordret: – Er det mon muligt at indspille noget musik, der kan være til støtte i både opdagelse og “tilintetgørelse” af indre skygger/negative bindinger,  der ikke længere tjener os? (jeg havde dagen forud undret mig over, hvorfor jeg i den senere tid var stødt på mennesker med enslydende problematik og er overbevist om at det var det der fødte den “besynderlige tanke” i mig hin morgen og fik mig til klaveret!

INDEN du lytter til musiksekvensen (også de første intro strofer/2:30 min. ) vil jeg gerne sige lidt om min personlige holdning til “frigørelse” eller det at gøre sig fri af noget – kan f.eks. være en form for irritation over et andet menneskes handlinger der tricker en andet: Uanset hvad det er, så starter kunsten med at gøre sig fri MED OS SELV. Det drejer sig altså ikke om f.eks. at ændre eller lave om på et andet menneske, hvis det er det, der er problemet! Men – at gøre os fri, i os selv!

Åndelige – kosmiske love /Loven om tiltrækning og frastødning og lige tiltrækker lige! Det synes at være en universel, åndelig lov, at det vi udstråler og sender ud – hvad enten vi er bevidste om det eller ikke- det vil vi automatisk tiltrække i vort liv! Når vi formår at slippe uhensigtsmæssige bånd – p.g.a. af en “blokering” i os selv, vil det, der var årsagen – både genstanden udenfor os selv og vores egen skygge – blive sat fri! Har vi først forstået denne sammenhæng og har tillid til opdagelsesrejsen ind i os selv er vi kommet et langt skridt hen ad vejen ….

Er du klar?
Velkommen til  musiksekvensen “Frisættelse gennem Tillid” – håber du vil nyde de 2:30 min. som er tilgængelig herunder, og at det giver dig lyst til at høre mere d.v.s. arbejde seriøst med sekvensen, der i fuld længde er på godt 13 min.!

Frisættelse gennem Tillid: introduktion er på 2:30 min. (forløbets fulde længde er 13:06 min.)

Sekvensen ligger som nr. 3 i rækken af musiksekvenser med fokus på Tanker og Følelser
1 stk. mp3/download pris: 75 kr.

Ved køb af alle musiksekvenser samlet i album “Danse med Livet” er der frit valg mellem CD og mp3/download pris: 250 kr. (CD + porto/30 kr.) Skriftlig vejledning følger med.
se også butik

Tilbage til Sindets lydbillede: Tanker og Følelser