Hormonsystemet

OBS: Fakta om hormonsystemet
Ønsker du uddybende info om hormonsystemets funktion, findes der en meget fin beskrivelse på bl.a. youtube HER

Musiksekvens komponeret for Hormonsystemet er p.t. ude til test og jeg selv inkl. med i testen. Er meget glad for dette værk, som har en længde på 8 min. – Ikke særlig langt, men min umiddelbare oplevelse af den er, at det er som den skal være!

Lige nu lytter jeg hver dag (morgen før morgenmad og aften før aftensmad) til musiksekvens for Fordøjelsessystemet/9 min. og efterfølgende Hormonssystemet/8 min.

Hvorfor min krop p.t. elsker disse 2 sekvenser ved jeg ikke, blot at det føles rigtigt. 1. lytning om morgenen gør mit system klar til dagen og ved 2. lytning om aftenen falder mit system til ro/indre velgørende ro!

Vigtigt for mig medens jeg lytter er at være i stilhed. Sidder eller ligger og meget vigtigt, inden jeg tænder for musikken, at forbinde mig med min lyskilde/din indre fornemmelse af lys! (vidste du at kroppen ligesom vand/80% indeholder op til 99 % lys? Det er bl.a. gennem disse “vand- og Lysbaner” musikken dels bevæger sig dels aktiverer i kraft af den særlige musik og lydkomposition!

Musiksekvensens formål er at aktivere og pleje Hormon systemet. Herunder kan du lytte til de første strofer/1 min. /dens fulde længde er 8 min. (Sekvensen for fordøjelsessystemet finder du her

intro til musiksekvens for Hormonsystemet (1 min / fuld længde 8 min.)

Tilbage til musiksekvenser