Kroppens 12 lydbilleder

KROPPENS 12 LYDBILLEDER
Kanaliserede musiksekvenser til pleje af kroppens systemer

frit valg mellem mp3 download og CD

Bemærk: Du kan lytte til og kommer direkte til de 12 lydbilleder ved at scrolle længere ned ad siden.

De 12 musiksekvenser, som går under navnet Krops-musikhealing er lydbilleder på et velfungerende og sundt system indenfor hver sit område.

Hvert lydbillede synes at have frekvenser, der er i stærk resonans med sunde celler i kroppen, og derfor gør det muligt at styrke det pågældende områdes evne til selvhealing, hvis i ubalance.

INSPIRATIONEN TIL DE 12 LYDBILLEDER

Kompositionerne i de enkelte lydbilleder er ikke noget jeg selv har fundet på eller konstrueret. Den bedste måde at beskrive processen på er, at jeg med “klaveret i hånd” benytter en medfødt gave, det at kunne overføre og udtrykke impulser fra universet eller mine omgivelser til Klaverets klangunivers når jeg sidder ved klaveret.

Når jeg spiller, blander jeg mig ikke i forløbet, men lader mig føre fra tone til tone efterhånden som jeg hører dem i mit indre øre! Således har jeg heller ikke blandet mig i, hverken rækkefølgen eller i de lydbilleder der skulle sættes i verden, men har ladet inspirationen råde. Min overraskelse var derfor meget stor, da jeg opdagede, de første lydbilleders effekt på lytterne (er uddybet under Lymfesystemet som var den første i rækken).

.

.

KROPPENS 12 LYDBILLEDER

1. Wake up
Melodisk! Opløser spændinger – især mellem hjerte og halschakra – god indledning til alle musiksekvenser, især hvis der er behov for ro til kroppen og/eller problem med at optage/lytte til et lydbillede.

2 . Lymfe systemet
Stærkt udrensende – Rydder op. Sekvensens fornemmeste opgave at styrke og sørge for frit flow gennem Lymfesystemets virke gennem hele kroppen udrensning af celler, organer m.m. Består af 4 musiksekvenser, hvoraf de 3 første er kroppens frekvens og den 4de ren hjertemusik (harmoniske toner og klange) Variged i alt ca .12 min.

3. Knogle systemet
Styrker knoglesystemet der inkluderer knoglemarven. Lydbilledet er delt op i 4 sekvenser. Den første sekvens er med direkte fokus på kroppens resonans og de 3 efterfølgende med fokus på og i resonans med hjertefrekvens /følelser

4. Muskel systemet
Blid og “masserende”

5. Hudens system
Blid og “masserende”

6. Kredsløbet
Test viser at lydbilledet er i stand til at rette op på bl.a. uregelmæssig hjerterytme og må benyttes varsomt ved alvorlige hjerteproblemer.

7. Nerve systemet
Perfekt sammen med lydbilledet for Hjerne Flow

8. Hjerne Flow
Stimulerer flow i hjernen – arbejder godt sammen med lydbilledet for nervesystemet

9. Lunge systemet
Virker afspændende på åndedrætsmusklerne. Virker og er med til at stimulerer vort naturlige åndedræt m.m.

10. Corona-relief
Dybt afspændende – god mod uro i sindet – godt sovemiddel

11. Fordøjelses systemet
Stimulerer fordøjelsen og sammen med lydbilledet for lymfesystemet sørger for frit flow.

12. Hormon systemet
Booster og styrker systemet

DE 12 LYDBILLEDER SÆLGES SAMLET og fås både som mp3/download og på CD se butik

Hvordan vælger jeg den rette?
Uanset hvilket problem vi slås med, så kan “skurken” for problemet ligge et helt andet sted end lige der, hvor vi tror! Vær åben når du vælger. Lyt til din umiddelbare fornemmelse, gennem din intuition, dit hjerte – din mavefornemmelse. Denne form for indadvendt lytten giver dig det allerbedste svar! Du kan ikke vælge eller gøre noget forkert. Kroppen siger selv til/fra både når den er sulten og når mæt! Stol på din dømmekraft!

se også lidt teori

Følg os på facebook HER