Musik og Healing til kroppen


MUSIK OG HEALING TIL KROPPEN

Serien består i dag af alt 12 musiksekvenser/lydbilleder

Hver enkelt lydbillede har fokus på- og er designet til at afbalancere og opretholde harmoni og flow i et bestemt område i kroppen. Sagt på anden vis så indeholder hvert enkelt lydbillede et sundt og velfungerende “billede” af det område, hvortil det er designet. (Du finder mere info under hver enkelt musiksekvens, hvor der også gives mulighed for at lytte til nogle strofer fra hver enkelt)

UBALANCER I KROPPEN

Er der ubalance i et område, og er man meget sensitiv, vil det kunne mærkes både fysisk og for nogens vedkommende også følelsesmæssigt, når musiksekvensen arbejder sig igennem området hvor der forekommer “knudepunkter” (ophobede spændinger – der vanskeliggør frit flow for lyd)

Nogen mærker disse “knudepunkter” rent fysisk i kroppen – andre også at glemte tanker og følelser dukker op, og kan være hændelser fra langt tilbage i vort liv.

HJÆLP TIL PROCESSEN

Du kan hjælpe processen på vej, ved bevidst at gå ind i oplevelsen med accept, kærlighed og forståelse. Når hændelsen er kommet frem i lyset, og har fået et navn, har den nemmere ved at blive forløst – hvorved der skabes mulighed for frit flow i området! Link til alle musiksekvenser HER

HISTORIEN BAGVED

Lymfesystemets musiksekvens var den første, der kom til verden, og du vil bemærke at den, som de fleste “førstefødte”, har fået mest omtale på mine sider! Dens overraskende tilsynekomst i pinsen 2019 gjorde, at jeg satte en omfattende undersøgelse i gang, for at finde ud af, hvilken effekt den havde på lytteren. I dag anser jeg musiksekvensen sammen med sekvensen Wake up som en vigtig brik i brugen af de andre 10 musiksekvenser der siden er kommet til. De “rydde op” og harmonisere hver på deres måde! Wake up især vedr. blokering/ uforløste følelser mellem hjerte- og halschakra.

Ingen af mine test er videnskabelige, i den forstand, men bygger alene på testpersoners udtalelser. Wake up der ligger som den første i rækken, blev skabt i samme åndedrag som musik til Lymfe systemet. Jeg vidste ikke på det tidspunkt, hvilken funktion eller opgave den havde? Det fandt jeg først ud af senere, efterhånden som testpersoner meldte tilbage (nærmere beskrevet under Lymfesystemet).

Da testperioden var slut, havde jeg ingen anelse om, at der ville komme flere. Jeg troede, at det var det! Efter et par måneder indspillede jeg dog atter en, denne gang for Knogle systemet. Den kom lige så uventet som den første, og det samme skete med de efterfølgende 12 lydbilleder


se også tanker og følelser