Lidt teori

Lidt teori – ikke nødvendigt for at få udbytte af musikken, men for dig der er nysgerrig og gerne vil vide lidt mere om min opfattelse af musikkens påvirkning på krop og sind gennem resonans og frekvens

JEG SKELNER MELLEM 2 FORSKELLIGE RESONANS-FREKVENSER

Den første resonerer overvejende med det fysiske: Kroppens frekvens. Den anden resonerer overvejende med vort sind og vore følelser jeg kalder det Hjertets frekvens.

Toner og klange kanaliseret til Kroppens frekvens vil for nogle lyde disharmonisk og abstrakt især i starten, hvis der er stor ubalance i det pågældende systems flow. Gennem testpersoners tilbagemelding, fandt jeg ud af, at når harmonien er genoprettet synes musikken, fra at have været ubehagelig at lytte til, pludselig at være dejlig og for nogens vedkommende endda muntert og legende!

Toner og klange kanaliseret til sindet eller Hjertets frekvens er harmoniske toner og klange der påvirker vore følelser og ofte melodiske og smukke.

Eksempel
Knoglesystemets Lydbillede er delt op i 4 sekvenser. Den første sekvens er med direkte fokus på kroppen og de andre 3 sekvenser er hjertefrekvenser og ovenikøbet lidt sentimentale (i min ører) HVORFOR der er disse forskelle fra lydbillede til lydbillede har jeg ikke helt svaret på!

Nogle af de kanaliserede Lydbilleder bl.a. Muskel-systemets, er ikke delt op i flere sekvenser, men består af en sammenhængende sekvens. Denne indeholder resonans for såvel krop og hjerte/følelser i en og samme sekvens. Med andre ord er både abstrakt og harmonisk på samme tid.