Lungesystemet

OBS: Fakta om Lungesystemets generelle funktion, finder du på bl.a. sundhed.dk / linket sender dig direkte til temaet

Lungesystemets musiksekvens
Blandt de oplysninger jeg har modtaget fra testpersoner står det klart, at musiksekvensen har en positiv effekt – og kan være en støtte og forbedring til åndedrættet.

Flere oplevede enorm lettelse i brystkasseregionen. En udtrykte det med ordene: – Det er som om min krop pludselig husker at trække vejret rigtigt! – Bedre kan det ikke siges!

Min egen Case
Selv har jeg stor glæde af især denne musiksekvens, da mine lunger for år tilbage var udsat for dels giftig røg, dels kraftigt skimmelsvamp-angreb i huset. Begge dele gør at mine lunger i dag er meget sensitive overfor “unaturlige” forureningspartikler o.a. der flyver rundt i luften (bemærker det med det samme gennem en pludselig hosten)

Udover at lytte til musiksekvensen de dage hvor mit lungesystem synes belastet (det letter øjeblikkeligt)- er jeg dagligt opmærksom på at trække vejret “rigtigt”. Jeg har hentet megen inspiration hos Stig Severinsen, der har skrevet en udførlig, og glimrende bog om emnet “Træk vejret – mere energi – mindre stress” og fulgt det op på et af Stig´s online kurser. (googler du emnet vil du finde flere der arbejder med – og har vejrtrækning som speciale)

Min lungekapacitet er i dag på 75% og det er jeg ganske godt tilfreds med, taget i betragtning af både alder og hvad mine lunger har været udsat for!

Musiksekvensens fornemmeste opgave er at aktivere og pleje Lungesystemet, som inkluderer alle muskler, store som små, der medvirker til et fuldkomment og naturligt åndedræt.

Herunder kan du lytte til de første strofer/1:10 min. (længde ialt ca. 12 min.)
OBS: musiksekvensen ligger i sin fulde længde på en af mine musikvideoer her

tilbage til musiksekvenser
intro til musiksekvensen for Lunge systemet