Om

ØJEBLIKKETS KUNST

Jeg hedder Bodil Lildholdt Rytz – årgang 44 – født og opvokset i Sønderjylland og fra et hjem med klaver – lærte tidligt noder at kende, men holdt mest af at komponere frit, og spille de toner jeg hørte inde i hovedet – og dem var der mange af! Jeg oplevede det ikke som noget særligt eller usædvanligt – det gjorde mine omgivelser heller ikke – det var bare sådan! Første midt i 80´erne mødte jeg en med klarsyn, der kunne fortælle mig, at jeg en dag ville kunne heale gennem mit klaverspil. En besked jeg dog ikke kunne forholde mig til på det tidspunkt, da jeg havde helt andre ideer med mit liv. 1990 modtog jeg inspiration – ud af den blå luft – til at etablere et dukketeater, med egen scene i Aarhus. Hvilket blev starten på et usædvanligt eventyrligt liv, der har strakt sig frem til i dag se www.guldlok.dk.

I dag bor jeg på en nedlagt landejendom langt fra alfarvej, omgivet af marker, masser af udenomsplads og masser af fred og ro til at tage mig af min NYE PASSION – alverdens improvisationer udi klaverspil. Først nu, 30 år efter profetien du kan heale gennem dit klaverspil, syntes jeg at være moden til tage opgaven på mig.

Teaterlivet som lærerplads
Gennem arbejdet med dukketeatret, blev mine medfødte evner, indenfor det spirituelle og åndelige, for alvor vækket til live. Jeg blev trænet i at lytte og handle her og nu. (en stor udfordring, da det var nemt at blive løbet overende i de drabelige fortællinger, der udfoldede sig på scenen sammen med et eventyrlystne publikum) Jeg blev skolet intenst i at lytte intuitivt i det fælles RUM hvor alt synes at kunne ske. At have TILLID til, og at overgive mig 100% til overbevisningen: Alt kommer til dig i rette tid og på rette sted. Du er vågen, du formår at opfange, gribe og handle konstruktivt udfra hvert et øjeblik.

Begge er egenskaber, som jeg dagligt arbejder med at forfine også i dag, da det er forudsætningen for, at jeg kan kanalisere og indfange de toner og klange, der står i kø for at blive manifesteret, og at kunne gøre det uden “slinger i valsen”!

Intuitiv Kanalisering
Når jeg sidder ved klaveret og lader toner og klange flyde gennem mine hænder er jeg fuldt til stede og i fuldkommen balance. Jeg kan ikke rokkes ved – der er NOGET der holder mig i mit center – og hvad dette NOGET er, har jeg ikke svaret på. En dag hvor jeg stillede spørgsmålet til dette NOGET kom svaret prompte: Hold dig til tonerne … og det har jeg så gjort siden!

I dag tilbyder jeg

Behandling: Healing og balance gennem Musik og Lyd-terapi / NYHED

Workshop: Energetisk Musik og Lyd terapi / NYHED

Personlig Sjælsmusik

Healing til kroppen gennem kanaliserede lydbilleder
12 musiksekvenser/ lydbilleder der har fokus på bestemte områder i kroppen.

Healing til Sindet gennem dets lydbilleder
Nyt album: Danse med livet.

Healings koncerter
Koncerter på min bopæl eller ude hos dig.

Meditative musikalbum:
Kærlighedens Vinger – Løft dine vinger – m. flere

Du kan frit lytte til flere af min meditative kanaliseringer under musikvideo eller på min youtube kanal HealingGennemMusik.

Bodil Lildholdt Rytz

følg os på FB