Personligt lydbillede

Modtag livet i taknemmelighed fra skaberens hånd og syng ud DIN Livssang uden at måle den med de andre stemmer i skoven!

rent hjerte
eks. på et personligt klangbillede

HVAD ER ET PERSONLIGT LYDBILLEDE?
Hvem har glæde af det?

Hvem har glæde af et Personlig lydbillede?
Jeg kanaliserer personlig Sjælsmusik til både voksne og til børn – også til familier! (Den yngste der har modtaget sin sjælsmusik er i dag 3 år og har, ifølge moderen, stadig stor glæde af musikken. Barnet var 6 mdr. da han modtog det)!

Hvad er et Personlige lydbillede?
Toner og klange der har resonans med dig, din sjæl og sjæls ophav. Min opgave er – gennem min sansning og mit intuitive hjerte – at omsætte disse toner til et klangbillede, der er genkendeligt for både dig som person, men også – og ikke mindst – din sjæl!

Nogle oplever musikken som ledetråd i deres liv; og andre igen, som arbejder bevidst med healing og selvudvikling, fortæller at det støtter denne proces. Tilbagemeldinger fortæller, at musikken er healende og giver oplevelsen af VÆREN og at være HEL. At den er til hjælp i stressede perioder! Lyttes til mindst 2 – 3 gange om ugen, selv efter flere års modtagelse!

Alt tyder på at:
Jo mere musikken er i resonans med vor sjæls tråd, des mere evig synes den at være! Hvilket betyder, at musikken har betydning for dig, ikke blot her og nu, men også fremover!

Tolkning af dit lydbillede
Jeg beskæftiger mig sjældent med tolkning af et kanaliseret musikstykke. Det vigtigste er, at du selv – gennem tillid – åbner dig for tonerne og lader musikken føre dig derhen, hvor du har mest brug for det fra gang til gang! Lad dit sind, dit hjerte bestemme farten!

VEJLEDNING

De første gange du lytter, siger musikken dig måske ikke noget (dog sjældent) men når du er klar, vil du kunne opleve en følelsesfuld rejse mod din sjæl. En rejse der i starten kan virke både overvældende og meget smuk efterhånden som du genkender og nærmer dig dit “hjem”

På rejsen ind i dig selv, vil du muligvis opdage facetter af og fra dit liv, som du måske havde glemt. Dukker der nogen op, er det fordi, de er vigtige! Hvis ubehageligt – så tag kærligt imod og byd det velkomment med accept. Når du har accepteret fuldt ud og tilgivet, forsvinder det som dug for solen, for ikke at vende tilbage igen!

Fjernkanalisering
Jeg arbejder både med fjernkanalisering og med indspilning af din musik, hvor du selv er tilstede! Uanset hvad du vælger, er resultatet af din sjælsmusik den samme. Alt jeg har brug for, er dit navn, adresse på bopæl og dit tlf. nr., hvilket du opgiver ved bestilling.

Ved en kanalisering hjemme hos mig, modtager du udover dit personlige lydbillede og sjælstegning også en direkte healing.

Frit valg mellem CD og mp3 lydfil
Lydfilen er velegnet til afspilning på alle enheder som mobil – iPad – PC og lignende
(Bemærk. ved fjernkanalisering kan der gå 3-5 dage inden din sjælsmusik er klar og bliver afsendt)

Pris for et personlig lydbillede /download mp3 eller på CD: 525 kr. inkl. forsendelse

Betaling:
Ved fjernkanalisering: Når du har modtaget din personlige musik, skal den godkendes af dig, og først herefter tilsendes faktura, hvis ikke andet er aftalt!
Ved kanalisering hos mig: betales beløbet på dagen enten kontant eller mobilepay

Bestilling: Udfyld venligst kontaktformular med de nødvendige oplysninger (om tidsbestilling gælder kanalisering hos mig / eller fjernkanalisering samt navn, bopæl. tlf. nr. og mailadresse / om du ønsker CD eller mp3 lydfil) Du er også velkommen til ringe og opgive oplysninger – evt. sende sms. / bedste tid mellem kl. 8 – og 9 er jeg ikke ved telefonen ringer jeg tilbage, hvis du lægger en besked (husk tlf. nr) kontakt

Kærlig hilsen
Bodil Lildholdt Rytz
sacredbodysound.dk

følg os på facebook