Sjæls musik

ET PERSONLIGT LYDBILLEDE

Jeg kanaliserer Sjælsmusik til både voksne og børn. Den yngste der har modtaget sin sjælsmusik er i dag 4 år og har, ifølge moderen, fortsat glæde af musikken. Barnet var 6 mdr. da musikken blev kanaliseret.

et eksempel (Klip fra et personligt lydbillede)

HVAD ER SJÆLS MUSIK?

Hvordan adskiller et personligt lydbillede – din sjælsmusik – sig fra andre “almindelige” lydbilleder, toner og klange?

Et personligt Lydbillede
Sjælsmusik er et personligt lydbillede bestående af toner og klange, der har resonans med dig, dit sind, din sjæl og din sjæls ophav. Min opgave er gennem min sansning og mit intuitive hjerte, at omsætte disse toner til et klangbillede, der er genkendeligt for dig som person, men også – og ikke mindst – for din sjæl!


Mine erfaringer
Når musik der kanaliseres er i fuld resonans med sjælens tråd, da er den ikke blot en engangsoplevelse, men er et stykke musik du kan have glæde af flere år frem!

Tilbagemeldinger fortæller

  • Musikken er healende og giver oplevelsen af dyb væren og at være HEL.
  • At den er til stor hjælp i stressede perioder!
  • At den kan opleves som en ledetråd i livet.
  • At den har en gavnlig effekt selv efter flere års modtagelse!
  • At den er støttende i bevidst arbejde med Healing og selvudvikling.

Tolkning af dit lydbillede (se også Vejledningen under dette afsnit)
Jeg beskæftiger mig sjældent med tolkning af mine kanaliseringer. Langt vigtigere er det, at du selv – gennem tillid – åbner dig for tonerne og lader musikken fortælle dig, det du har brug for i øjeblikket! For hver gang du lytter vil du kunne opleve – når du er åben – at nye lag i dig afdækkes. Nogle oplever at tidligere hændelser i deres liv dukke op; disse opstår fordi de ar brug for at blive hilst på igen, at blive anerkendt i kærlig accept, for så helt at forsvinde når SET!

BEMÆRK: ikke alle oplever livet “passere revy” – det sker kun, hvis det er relevant og kan være til hjælp i dit liv.

VEJLEDNING

De første gange du lytter, siger musikken dig måske ikke noget (dog sjældent) men når du er klar, vil du kunne opleve en følelsesfuld rejse mod din sjæl. En rejse der i starten kan virke både overvældende, men også meget smuk efterhånden som du genkender, og nærmer dig dit “hjem”!

På rejsen ind i dig selv, vil du muligvis opdage facetter af og fra dit liv, som du måske havde glemt. Dukker der nogen op, er det fordi, de er vigtige! Hvis ubehageligt – så tag kærligt imod og byd det velkomment med accept. Når du har accepteret fuldt ud og tilgivet, hvis det er det, det drejer sig om, da forsvinder de som dug for solen, for ikke at vende tilbage igen!

Fjernkanalisering og Direkte kanalisering
Jeg arbejder både med Fjernkanalisering og med Direkte kanalisering. Ved sidstnævnte kommer du i mit studie på Udmarksvej 23, Fjerritslev. Uanset hvad du vælger, er resultatet af din sjælsmusik den samme. Alt jeg har brug for, er dit navn, adresse på bopæl og dit tlf. nr., hvilket du opgiver ved bestilling. Jeg skal ikke vide andre ting om dig!

Priser
Mp3 lydfil/download: 525 kr. / CD + forsendelse 30 kr.
Mp3 lydfil/download + sjælstegning download: 575 kr.

OBS: Betaling sker efter, at du har modtaget din kanalisering og har godkendt den (kan genkende noget af dig selv i lydbilledet)

Bestilling: Udfyld venligst kontaktformular med de nødvendige oplysninger:
1. navn, bopæl. tlf. nr. og mailadresse
2. CD og eller mp3 lydfil alene
3. Du er velkommen til at ringe og opgive oplysninger – benyt evt. tlf svarer eller skriv en sms. / jeg ringer tilbage snarest muligt. HUSK at opgive navn og tlf. nr.

Kærlig hilsen
Bodil Lildholdt Rytz
sacredbodysound.dk

Følg os på facebook HER