Wake Up

Musiksekvensen Wake Up er sammen med sekvensen for Lymfesystemet en vigtig brik i de 10 musiksekvenser. Musiksekvensen for Lymfesystemet, er udførlig beskrevet her

Wake Up
En del af musiksekvenserne indeholder såkaldte “skæve lyde” lyde. Disse kan for nogle virke ganske provokerende i starten og i værste fald hindre nogen i at have lyst til at lytte til helheden! Wake Up synes at være den perfekte “problemløser” i disse tilfælde! Og især hvis det drejer sig om følelsesmæssige blokeringer mellem hjerte- og halschakra, eller ved selve halschakraet. Musikken er blid hjertemusik og meget afslappende at lytte til – både krop og sind falder til ro.

Ved særlige følelsesmæssige blokeringer kan der dukke tanker og følelser op, der hører fortiden til og som du måske for længst havde glemt (læs mere om negative bindinger under Tanker og Følelser)

Bemærk: Da jeg ofte har skullet eftersende denne sekvens til de, der har haft problemer med at lytte til nogle af sekvenserne (modstand i både krop og sind) har jeg besluttet at lade Wake Up følge gratis med, hvis nogle ønsker at købe- og arbejde med en eller flere af de andre musiksekvenser!

Herunder kan du lytte til de første blide hjertestrofer fra Wake Up / 1:24 min. (fuld længde ca. 5 min.)

tilbage til musiksekvenser
intro til musiksekvensen Wake Up