Workshop

WORKSHOP
ENERGETISK MUSIK OG LYD TERAPI

Se også Behandling

EnergetiskMusikLydterapi
Energetisk Musik- og lydterapi
v/ Bodil Lildholdt Rytz

Lær om healende Vokaler der styrker din krop og øger dit velbefindende ved brug af din stemme.

Vidste du at tonen OH, styrker nederste del af lungerne, AH øverste del af lungerne, ÆH halschakraet o.s.v.? Lær hvordan du toner og med ganske enkle midler kan opløse blokeringer og derved styrke kroppens energetiske flow!

Vidste du at daglig nynnen, kan gøre en kæmpeforskel, det virker styrkende på både krop og sind? Kom og hør hvorfor og hvordan.

Gennem et workshop forløb deler jeg rundhåndet ud af min viden og mine erfaringer gennem flere år indenfor Musik og Lyd som Healende redskaber. Du får det materiale vi gennemgår med dig hjem som huskeseddel, hvis du gerne vil arbejde videre med det hjemme – nemt og enkelt at gå til!

  • Vi gennemgår enkle Stemme-lydøvelser; Vokaler som energiserer og stimulerer kroppens frie flow gennem dens energipunkter og dertil knyttede områder og organer.

  • Vi berører begreber som Kropsbevidsthed, hvorfor den er så vigtig, og hvordan den styrkes.

  • Vi lytter til Musik; Særlige Lydbilleder som er specielt egnet til bl.a. dybdeafspænding og til flow og balance i kroppens forskellige systemer, bl.a. lymfe og muskel systemet, kredsløbet m.fl.
  • Forløbet foregår i en munter og afslappet atmosfære! Der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

WORKSHOP hos dig.

Kan du samle en gruppe på 4 – 5 personer eller flere, og har du lokalet til det? Da kører jeg gerne ud og afholder en Workshop hos jer. Varighed 2 timer + efter aftale.
Pris: 100 kr. pr. person + kørsel efter statens takster.
Kontakt mig for mere info og evt. aftale.

se også Behandling via Musik og lyd-terapi

følg mig på FB