Healingskoncert

Når jeg spiller intuitivt og stiller mig til rådighed ved klaveret, ved jeg sjældent på forhånd, hvilke toner der dukker op – ej heller hvilke healende egenskaber de får gennem klaverets øjeblikkelige klangunivers! Jeg lader mig tillidsfuldt føre fra tone til tone og mine hænder spiller spontant og efter bedste evne DET, mit hjerte og indre øre “hører i æteren“.

At lytte til levende, intuitiv, meditativ musik kan ikke beskrives, det må opleves og fornemmes gennem vore indre sanser og de lydvibrationer som påvirker både krop, sind og vores sjæl!

Når krop og sind falder til ro, træder vor lysende sjæl frem! Nogen beskriver oplevelsen som dyb nærvær og værende i samklang med det oprindelige, vort åndelige ophav. Andre oplever at komme i kontakt med for længst glemte episoder i deres liv, der åbenbart gerne vil ses og hilses på igen for at blive forløst!

Klarhørelse og klarfølelse er mine spirituelle redskaber, når jeg modtager tonerne – der er hørbare i mit indre øre. Jeg oplever de står i kø for at blive formidlet gennem klaverets klangunivers – og mine hænder gør hvad de kan for at “følge med”.

Hver koncert har sit eget selvstændige forløb, og er et højere udtryk for den energivibration, som er tilstede under koncerten! Det jeg intuitivt indfanger og spiller, har jeg således ikke spillet før og vil hellere ikke kunne gentage. Jeg optager ikke selv disse koncerter, men publikum er meget velkomne til selv at optage på enten lydløs mobil el. andet og aftalt med mig forinden, så det ikke forstyrrer!

*Mine healingskoncerter varierer fra 1 time til 2 timer.
Uanset længde er der lagt op til en afslappet atmosfære, hvor der gives plads til både alvor, latter og smil!

Eks. på 2 timers forløb:
1. del: Healingskoncert efterfulgt af pause
2. del: Intuitiv musik og lyd /krop i bevægelse/stemme og lyd (publikum deltager aktivt)

Pris og varighed aftales med arrangør på forhånd.
Mindstepris (alt efter hvor i landet): kr. 1.000 .

*OBS: følg også med i kalender for planlagte livekoncerter online

følg os på FB