Sindets lydbilleder

SINDETS LYDBILLEDER
– tanker og følelser – de bevidste og de ubevidste –

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 1-danse-med-livet.jpg

Rene Hjerter findes hos de, der ej hindrer andre Hjerters udfoldelse! Et rent Hjerte dømmer ingen ej heller sig selv. Hvor Kærligheden stråler er der ingen dom“.

“Danse med Livet” er et nyt album. Den første i rækken med fokus på sindet og vort system af tanker og følelser. Hvert lydbillede består af flere undersekvenser, og er som Kroppens lydbilleder en hjælp til at aktivere og rense ud for at skabe lethed og frit flow og her i “Sindets system af tanker og følelser”, det vi også kalder Sindet.

UFORLØSTE TANKER OG FØLELSER

Uforløste følelser sætter sig ofte som spændinger i kroppen. De giver sig ofte til kende som utilpashed, smerter, træthed, fravær af glæde osv. Ved at forløse disse blokeringer aktiverer og styrker vi ikke blot kroppens evne til at heale sig selv, men vores livskvalitet forbedres og vokser tilsvarende.

Du finder mere info om brug af albummets lydbilleder under vejledning lidt længere nede på siden. Lyt med på nogle strofer ved klik på temaerne lige herunder:

Frisættelse gennem tillid (14 min.)
Opdagelse af følelser og tanker der hindrer frit flow og hjælp til at frisætte disse

Balance (18 min.)
Oprigtighed – befrielse – munterhed – vi er her

Glæde og Selvværd (10:15 min)
Stå frem i glæde og ær dit selvværd

Danse med Livet (8 min.)
Gør dig fri – Vær i flowet

VEJLEDNING
Følger med ved køb af albummet og er kun vejledende, men kan være en hjælp for de, der ønsker at gå i dybden som led i en selvudviklingsproces. Her får du en lille forsmag på, hvad du kan forvente!

  • Sæt tid af – og helst på et tidspunkt, hvor der er ro omkring dig.
  • Find en behagelig position – siddende eller liggende.
  • Tag nogle dybe vejrtrækninger og stil ind på din lyskrop (lyset i dag)
  • Når du føler du er klar så tænd for den valgte musiksekvens.
  • Vær stille – lyt og observer uden at “ville noget” lad dig føre og modstå en evt. trang til at “gribe ind”
  • Flyd ikke ud i verden, men bliv i kroppen med fuld tillid til processen.
  • Nogle mærker uro i kroppen – rystelser kan forekomme – andre igen falder i dyb afslappende søvn.

OBS: Ikke alle mærker eller bemærker noget usædvanligt (virkningen kan være så sublim at det, der sker, ikke opdages af vort bevidste sind!

Både under og efter lytning vil du kunne opleve tanker og/eller følelser, der dukker op – nogle du troede var glemt for længst eller du ikke vidste du havde! Disse kan spænde fra alt mellem sorg – vrede – had og jalousi til ydre og indre GLÆDE. ((samme kan forekomme under lytning til Kroppens lydbilleder, der hvor spændinger af følelsesmæssig art, har ophobet sig i et eller flere af kroppens systemer og når disse forløses))

Er følelsen ubehagelig, så tag imod den så godt du kan! Byd den velkommen. Når du er i stand til at omslutte den opståede tanke/følelse med kærlighed, og fuldt acceptere at du har den, vil du være parat til at se den forsvinde ud af dit liv! Skulle den dukke op igen, så er det samme procedure – indtil dens magt over dig forsvinder.

Er tanken/følelsen meget intens, kan jeg varmt anbefale arbejdsbogen “Tankerevision” skrevet af Ida Oxholm. Materialet ligger til fri benyttelse på nettet, men kan også købes i bogform. Link til Ida Oxholm og materialets hjemmeside finder du HER

Følg os på facebook HER