Om

Lydbade i Toner og Klange
Vejledning
Valg af lydbillede
Lidt om mig

Lydbade i toner og klange

Allerførst en stor tak til de, der har været med mig fra starten af mine påbegyndte musik-kanaliseringer. Uden jer ville jeg ikke have haft hverken troen eller modet til at fortsætte. Af hjertet tak at I stod fast, og ikke lod jer vælte af pinden, når jeg var usikker – uden jer ville denne hjemmeside ikke have set dagens lys – det er ganske vist-

Formålet med den kanaliserede musik

De Musik- og Lydsekvenser, der er kanaliseret og uploadet her på hjemmesiden, har det formål, at styrke og sætte positivt ind på et godt velbefindende og vores livskvalitet generelt! At den muligvis også rækker langt længere ud er ikke op til mig at bedømme, men kan være tilfældet!

Musikken er først og fremmest for dig, der føler dig tiltrukket af musik – enten som et forfriskende lydbad og/eller som et bevidst terapeutisk middel til støtte og healing i en selvudviklings proces.

Gør dine egne erfaringer!

Vi er hver især helt unikke væsner, og kan stole på vore egne helt unikke oplevelser, af det vi møder. Det du oplever hverken kan eller skal således sammenlignes med en andens og omvendt!

Udover jeg selv har testet mine musikfiler (og stadig tester), er de også testet af andre og helt uvildige personer. Af de tilbagemeldinger jeg har modtaget, har alle været af positiv art!

Vær dog opmærksom på, hvordan de påvirker dig – især i starten. Nogle lydbilleder kan virke kraftigt udrensende på nogle, hvor andre ikke mærker noget. Jeg vil her komme med et eksempel: Lydbilledet for Lymfesystemet. (se under ‘ Lidt om mig’ nederst på siden)

Reaktioner er ikke ‘farlige! Giv dig selv og kroppen tid og ro til at fordøje det, der sker! Har du det bedst med f.eks. det samme lydbillede og et eller flere lydbade hver dag, en gang om ugen eller blot en gang imellem!
.

VEJLEDNING (vejledende)

Lyden rent teknisk
Uanset om der lyttes fra headset eller højtaler tilsluttet PC, Ipad, mobiltelefon eller anden enhed er det vigtigt, at lyden er optimal og behagelig at lytte til.

Første gang du lytter til et lydbillede
De første gange der arbejdes med et lydbillede er det en fordel at lytte i stilhed, siddende eller liggende indtil du er bekendt med musikken og dens indvirkning på dig (terapeutisk tilgang)

Når du er klar, og hvis det føles naturligt for dig, kan du med fordel også lytte til musikken medens du er i bevægelse – spontane strækkeøvelser eller spontant improviseret dans/frit flow bevægelser – kun fantasi eller mangel på samme sætter grænser.

Bemærk: Alt efter hvor sensitiv du er (lydhør i dig selv), kan lydbilleder med direkte fokus på kroppens systemer, mærkes som mærkbare strømninger i kroppen, men kan også berøre sind, tanker og følelser, da det hele hænger sammen! Hav tillid hvis tanker og følelser dukker op. Det kan f.eks. være hændelser fra fortid, både behagelige og mindre behagelige. Oplever du det gentagne gange, så er det fordi, de gerne vil forløses. Se dem i øjnene – sæt navn på, omfavn og når du er klar til det, se dem opløst i en strøm af lys og kærlighed. Dukker de op igen, da gentag processen indtil de ikke længere har magt over dig.

Vand
Vær opmærksom på at kroppen har brug for mere vand end normalt ved arbejde med et lydbillede. Dette er en naturligt reaktion på musiksekvensernes udrensende virkning. (Er gældende for de fleste lydbilleder bl.a. og især Lymfesystemets)

.

Valg af Lydbillede

Bedste råd: Når du skal vælge et lydbillede, da brug din intuition eller mavefornemmelse. Giv tid til at lære og lade musikken flyde frit i kroppen (vær opmærksom i kroppen uden at blande dig – lad musik/lyd flyde og udføre sit job (undgå at “flyve ud i verden)

Vækker lydbilledet genklang og resonere med dit system, så lyt til det så ofte du vil, og finder det gavnlig! Du kan ikke gøre noget forkert – kroppen er intelligent og siger selv fra når mæt eller tørstig efter mere!

Hvem kan have glæde af musikken?
Vi mennesker er alle unikke væsner. Det som virker og er til gavn og glæde for det ene menneske, betyder ikke, at det også er det for et andet! Jo mere bevidste og intuitivt søgende vi er, des nemmere har vi ved at navigere og lade os føre hen mod det, som gavner os. Det som vi føler os draget imod tager vi til os, og det vi ikke kan bruge, lader vi blot intuitivt ligge!

Jeg ønsker dig lys og glæde på din videre rejse i livet; og skulle det hænde, at du bliver ført til mine sider med toner og klange modtaget fra et kærligt og lysende univers, så vid, du er velkommen

Med kærlige toner og klange
Bodil Lildholdt Rytz

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig!

følg på fb

Notabene:
Brug de lydbilleder, der er lagt ind på hjemmesiden med omtanke! Alle der benytter sig af de her tilgængelige lydbilleder/musiksekvenser, gør det på eget ansvar!

Lidt om mig

Når jeg spiller intuitivt og stiller mig til rådighed ved klaveret, ved jeg sjældent på forhånd, hvilke toner der dukker op – ej heller hvilke healende egenskaber de får gennem klaverets øjeblikkelige klangunivers! Jeg lader mig tillidsfuldt føre fra tone til tone og mine hænder spiller spontant, DET mit hjerte og indre øre “hører i æteren“!

at føre eller at lade sig føre

Jeg hedder Bodil Lildholdt Rytz – årgang 44 – født og opvokset i Sønderjylland og fra et hjem med klaver – lærte tidligt noder at kende, men holdt mest af at komponere frit – d.v.s. spille de toner, som jeg hørte inde i hovedet – og dem var der mange af! Jeg oplevede det ikke som noget særligt eller usædvanligt – det gjorde mine omgivelser heller ikke – det var bare sådan!

Midt i 80´erne mødte jeg et menneske med klarsyn. Han kunne fortælle mig, at der en dag ville strømme healende toner gennem mit klaverspil. En besked jeg ikke kunne forholde mig til på det tidspunkt, da jeg havde helt andre ideer med mit liv, et liv i dukkernes magiske eventyrverden se guldlok.dk. Betragtet i bakspejlet var dette arbejde et forløb, der skulle modne mig til senere at kunne mestre en total frihed i kunsten at improvisere frit på klaveret – en forudsætning for ren intuitiv kanalisering, hvor personligheden automatisk bliver sat til side.

Lymfesystemet – indspilning og opdagelse af det første lydbillede – en gåde.

I foråret 2019 kanaliserede jeg pludselig et lydbilleder, der viste sig at have effekt på hævelser i min ene fod. Da jeg afsluttede den, for mig meget besynderlige indspilning, blev jeg desuden overrasket over ikke blot de abstrakte toner, men også den lyd jeg var blevet ledt hen til – en lyd jeg aldrig før havde benyttet! Var der mon en særlig grund til det? Svaret er ja, og blev starten på et nyt kapitel i mit liv. Det som blev spået mig midt i 80érne overgav jeg mig endelig til og i fuld tillid til, at jeg ville blive ført til de rette healende toner, når jeg slap min personlige vilje, og ikke blandede mig i, hvad der skulle ske, når jeg satte mig til klaveret


link til alle lydbilleder
.